Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Fotbalový turnaj Vilonya

16. 4. 2018

Ahoj priateľu.

Mám od Sanyiho ďalšie otázky k futbalovému turnaju vo Vilonyi. A teraz prekladám:

 

  •           tudom, hogy Csehiről 15 jönnétek, de hányan jönnek Csehországból, és Lengyelországból? Jó lenne egy pontos számot tudnom. – koľko Vás presne dôjde z Otíc a koľko z Poľska? Nás z Čechyniec ide asi 15.
  •           mikor érkeznétek? Augusztus 3-án péntek este, vagy augusztus 4-én szombat délelőtt? Esetleg úgy lesz, mint amikor mi mentünk, hogy nálatok pénteken megállnak, és szombat reggel indultok hozzánk, vagy mi a tervetek? Nekünk nem gond, ha nem reggel kezdjük a focit, hanem csak délelőtt, vagy amikor ideértek, ha szombaton szeretnétek jönni. Ahogy nektek megfelel. – kedy dôjdeme do Vilonye? 3.8 teda v piatok večer alebo až v sobotu do obeda? Alebo v piatok večer dorazíte do Čechyniec a potom ráno odchod do Vilonye tak ako to bo lo keď sme mi išli k Vám. Aký máme plán? Podľa času príchodu teda piatok večer tak sa začne turnaj v sobotu do obeda ale ak dorazíme v sobotu potom sa začne v sobotu po obede. Máme si vybrať.
  •           a szállást nálunk vennétek igénybe az iskolában?- ubytovanie chceme u nich v škole?

 

 

Dobrý den!

Davide, potřebuji od Vás jasné odpovědi na otázky – červeně. No, a taky rychle, že.. J

 

Osobně to vidím na dvě auta, jedno hasičské, kdy slíbil řízení Roman Janáček a druhé služební KIA, kdy se „obětuji“ já (radši jezdím, než piju). Jel bych klidně už v pátek. Viděl bych to střízlivě na odjezd ve 12-13 hodin. To znamená asi 500 km, cca 6 hodin jízdy. Příjezd někdy večer do 20.hodiny. V sobotu by toho na hrající (neřidiče) bylo hodně. Do hasičského auta dáme 8 lidí a do mého 3 lidi. Tedy 11 hrajících.

Ubytování potvrdím ve škole, jak bylo dohodnuto. Trochu dobrodružství nám neuškodí.

Protože bude živo dva dny, je možno v neděli skočit dopoledne k Balatonu. Je to asi 10-15 km do prvního města. Nějaké Furdo.

 Počty osob bychom měli dodat přesné. Minimálně ze slušnosti a taky potřebují trochu plánovat.

 V.T.

 S přáním úspěšného dne starosta

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář