Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Turnaj Polsko - Borki Wielkie

21. 5. 2019

Zdravím Vás!

 

Máme před sebou další turnaj Starých pánů. Termín je jasný, vloni domluvený v Maďarsku – 28.-30.6.2019. Přesný harmonogram nemám, ale ten jsme nikdy neměli s výjimkou vlastního pořadatelství…. J

Slováci a Maďaři přijedou taky v pátek, jedním autobusem. My se přesuneme vlastními vozy, resp. jsem schopen vzít VW hasičů. R. Janáček jede jinam, takže já bych řídil hasičské auto. Pokud nás bude víc jak 9, v což věřím, tak by někdo měl vzít auto. Ještě je diskuse, zda nepojede někdo z rady, kdo může řídit Kiu.

Dneska mi rada odklepla 7 sudů á 50 l piva. Takže neuschneme. Poláci mají na starosti jídlo a nealko. Maďaři a Slováci slíbili víno a kořalku, ale tu umíme vzít taky.

 

Nemám adresy na ostatní kluky. Už mě kontaktoval Láďa Veleba. Dostal základní info o termínu, ale chce to rozšířit komunikační kanál, aby všichni věděli o všem. Buďte té ochoty a pošlete mi prosím, kontakty na kluky třeba tím, že budu zařazen do adresáře. Předpokládám, že budu mít informace a mohu je pak rovnou posílat všem a neotravovat žádostmi přeposílání. Díky.

 

Samozřejmě budu rád za další nápady. Třeba že bychom tam vzali nějaké zelí, nebo sušenky z Opavie,….

 

V.T.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář